Tangostudio organiseert regelmatig workshops met thema's zoals muzikaliteit, interpretatie en expressie of techniek.

 

Muzikaliteit: in deze workshops zullen we ons vooral focussen op de muzikale bewustwording, de structuur van de muziek en de persoonlijke interpretatie en expressie ontwikkelen.

Thema's die aan bod zullen komen: structuur, frasering, ritme, verschillende muzikale vormen binnen de tango zoals wals en milonga, instrumentatie, contrasten in de muziek en hoe die om te zetten in je dans en de verschillende muzikale 'talen' van de diverse tango orkesten.

 

Techniek: in deze workshops zullen we ons focussen op de individuele lichaamsbeheersing, bewustzijn en controle van onze bewegingen en connectie in het danspaar.

Thema's die aan bod zullen komen: lichaamsbewustzijn, houding, beheersing van de as, balans, gewichtsverplaatsing, dissociatie, ochos, giros en versieringen.

 

Klik op de button voor updates voor de agenda met de komende workshops!

 

Tangostudio organiseert ook workshops en optredens voor uw bruiloft, bedrijfsuitje, feest, of ander event en Tango Teambuilding workshops.

Meer weten?

Neem contact met mij op!

Dansworkshop op uw bruiloft

Een dansworkshop is de perfecte manier om de feeststemming erin te krijgen! Maar het kan ook een leuke opvulling zijn om jullie gasten bezig te houden, als jullie bijvoorbeeld bruidsfoto’s gaan maken. Een workshop op je trouwdag is een leuke en gezellige manier om iedereen in beweging te krijgen.

 

Tijdens een dansworkshop leer je op een leuke en enthousiaste manier de basis stappen van de door jou gekozen dansstijl. Zo weet je zeker dat je iedereen op de dansvloer krijgt! Het thema van de workshop(s) kunnen wij volledig aan laten sluiten op uw wensen. De tijdsduur van een workshop kan variëren van 30 minuten tot 120 minuten en kan aangepast worden naar uw wensen!

Openingsdans op uw bruiloft

Uw trouwdag is een bijzondere dag om nooit te vergeten en een dag waarop alles moet kloppen. Daar kan een mooie openingsdans niet aan ontbreken! Wij helpen je graag bij het maken van een schitterende openingsdans. Wij maken een speciale dans naar jullie wensen, want ieder koppel is anders. Door middel van privé lessen leren jullie in een relatief korte tijd een prachtige openingsdans voor deze speciale dag. Het aantal lessen dat nodig is, is bij iedereen verschillend en hangt o.a af van jullie ervaring en wensen. Ook als je nog nooit gedanst hebt ben je van harte welkom! Ook adviseren we het bruidspaar graag bij het kiezen van muziek, kleding, etc.

  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Een unieke choreografie op maat gemaakt en op jullie eigen gekozen muziek
  • Privélessen, dat betekent maximale aandacht
  • Mogelijkheid om de choreografie te filmen om thuis te oefenen
  • Flexibele lestijden door de weeks én in het weekend

Tango optreden op uw bruiloft

Meer weten?

Neem contact met mij op!

Wilt u de openingsdans toch liever niet zelf doen, maar wilt u toch iets speciaals? U kunt ons boeken om uw gasten op uw bruiloft te vermaken met een tango optreden. Kleding, tijdsduur enz. kunnen allemaal aangepast worden aan uw wensen en natuurlijk denken we graag met u mee. Kijk voor een impressie bij onze video’s en neem gerust contact met mij op als u vragen heeft!

Entertainment voor uw feest, bedrijfsuitje of ander event

Maak uw feest, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest of ander event onvergetelijk en compleet met een professioneel optreden en een workshop. Bent u opzoek naar een spectaculaire openingsact? Entertainment voor uw feest of een actieve dansworkshop? Er zijn ontelbare mogelijkheden en wij denken graag met u mee om uw ideeën en wensen te realiseren. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met mij op!

dansworkshops voor uw event

De perfecte manier om de feeststemming erin te krijgen! Een dansworkshop is een leuke en gezellige manier om iedereen in beweging te krijgen. Zo is een dansworkshop een leuke activiteit voor een personeelsfeest en een leuke toevoeging voor actieve bedrijfsuitjes. Tijdens een dansworkshop leer je op een leuke en enthousiaste manier de basis stappen van de door jou gekozen dansstijl. Zo weet je zeker dat je iedereen op de dansvloer krijgt! De tijdsduur van een workshop kan variëren van 30 minuten tot 120 minuten en kan aangepast worden naar uw wensen! Het thema van de workshop(s) kunnen wij ook volledig aan laten sluiten op uw wensen.

 

Optredens voor uw event

Maak uw evenement compleet en onvergetelijk met een professioneel dansoptreden! Danielle heeft met diverse danspartners optredens verzorgd voor evenementen, bedrijfsuitjes, zakelijke diners, gala’s, themafeesten en nog veel meer. Kleding, tijdsduur enz. kunnen allemaal aangepast worden aan uw wensen en natuurlijk denken we graag met u mee. Kijk voor een impressie bij onze video’s en neem gerust contact met mij op als u vragen heeft!

Tango teambuilding workshops

Change the rules… en bereik uw goal op een nieuwe manier! De Argentijnse Tango is een improvisatie dans. Een dans waar leiden en volgen centraal staan. Een dans die de creativiteit van de dansers stimuleert. Deze elementen vind u ook terug in het bedrijfsleven. Leiding geven, ontvangen en improviseren wanneer nodig. De dansworkshop 'Tango Teambuilding workshop leert u op een andere manier communiceren. Verbeter uw interactieve vaardigheden door het volg en leider spel in de Argentijnse tango. In deze workshop kunnen teamleden op een ontspannen en leuke wijze de basis van de Argentijnse tango leren en op een geheel andere manier met elkaar samenwerken.

Meer weten?

Neem contact met mij op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte
van kortingen, events, lessen en workshops.

schrijf je in voor de nieuwsbrief

KVK: 59096748,  BTW: 1797.09.173.B.01,  IBAN: NL18INGB0006592592

©2017 Tangostudio Amsterdam